Badkamers

De schoonheid van badkamers. De tijd dat de badkamer een ruimte was waar je alleen maar kwam voor de dagelijkse hygiëne ligt al ver achter ons. Steeds meer wordt de badkamer een ruimte waar men zich ontspant, tot rust komt en zich oplaadt voor de tijd die komt. Dat stelt eisen aan zowel de kwaliteit van de sanitaire voorzieningen als het aanzien ervan. 

Showroom badkamers & sanitair Almelo

Schitterend vormgegeven badkamers en sanitair, al dan niet gecombineerd met ingenieuze techniek, krijgen in de fraaie showroom in Almelo alle ruimte. We hebben een collectie badkamermeubels en badkamertegels in allerlei stijlen en kleuren. Vrolijke, chique, landelijks of moderne designs, u slaagt bij ons gegarandeerd! Ook de montage nemen wij volledig uit uw handen. Een badakamer koopt u altijd inclusief montage!

De tegeltableaus van uw keuze legt u er naast en zo creëert u in de showroom uw ideale relaxruimte. Teunissen & Becking heeft met 5.000m2 showroom en groothandelsfunctie een van de grootste tegelcollecties van Nederland. En ook voor gunstig geprijsde badkamers ben je bij Teunissen & Becking aan het juiste adres. Voor deze goedkope badkamers kun je terecht in onze badkamer outlet.

Maak een afspraak voor het juiste advies

Het realiseren van uw badkamer begint bij een vrijblijvend advies. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze medewerkers.

Maak een afspraak

Wastafels, ligbaden, douchecabines en sanitair

Bij Teunissen & Becking is er een groot assortiment verschillende wastafels, ligbaden, douchecabines en sanitair. Indien u op zoek bent naar een speciaal ligbad of wastafels kunnen wij u een bijna alle gevallen een passende oplossing bieden die volledig aan uw wensen voldoet. Tijdens de ontwerpfase zijn er verschillende mogelijkheden om uw badkamer geheel op maat te laten maken. Ook zijn er badkamers in elke prijsklasse verkrijgbaar, dus of  nu op zoek bent naar een voordelige en goedkope badkamer of een exclusieve/luxe keuken voorzien van de laatste trends, we helpen u graag verder.

Wastafels

Wastafels

Baden

Baden

 Douches & cabines

Douches & cabines

Badkamer outlet

Badkamer outlet

 

Inspiratie opdoen? Onze badkamer-showroom en collectie

Doe inspiratie op met de vele voorbeelden van complete badkamers. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. In onze badkamer showroom laten we graag nog meer voorbeelden aan u zien.Teunissen & Becking is een begrip in de wereld van tegels keukens en badkamers. We vormen een bijzonder complete onderneming, met een groothandelsfunctie, een 5000 m2 grote showroom voor particulieren en een tweetal gespecialiseerde tegelzet- en montagebedrijven. Lees meer...

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag, woensdag, vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur
  • Donderdag van 8.30 uur tot 21.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Contact

Teunissen & Becking
Industrieterrein Wendelgoor
Het Wendelgoor 1
7604 PJ Almelo

Contact opnemen

 
T: +31 (0)546-574000
F: +31 (0)546-576785
E: Volg Teunissen & Becking ook op Facebook! Teunissen & Becking op Google+ Teunissen & Becking op Twitter Teunissen & Becking op Youtube

Route via navigatie

Voor navigatie systemen het volgende in te voeren: Bedrijvenpark Twente 243.

Wanneer u hier bent moet u rechts onder het spoor viaduct door en dan de weg blijven volgen. U ziet ons dan aan het einde van de weg.