Badkamermeubels

Badkamermeubels zijn niet alleen functioneel en nemen een prominente plaats in in onze badkamer. We stellen vandaag de dag hoge eisen aan onze badkamer. We willen ontspannen in deze hectische tijden en kiezen daarom voor luxe en gemak, een badkamer waarin we helemaal tot rust komen. Daarbij horen - naast mooi sanitair - mooie badkamermeubels. Bij Teunissen & Becking bent u hiervoor aan het juiste adres.

Ontvang vrijblijvend advies & een 3D tekening

Om er zeker van te zijn dat één van onze medewerkers u kan ondersteunen met vrijblijvend advies, vragen wij u om een vrijblijvende afspraak te maken.

Maak een afspraak

Ruim assortiment badkamermeubels

We hebben een zeer compleet assortiment badkamermeubels. Blader gerust eens rond op deze website voor inspiratie of breng een bezoek aan onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag met uw keuze. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek of kom gerust een keer (zonder afspraak) langs. 

Naast badkamermeubels verkoopt Teunissen & Becking ook wastafels, baden en douches voor in uw badkamer.Teunissen & Becking is een begrip in de wereld van tegels keukens en badkamers. We vormen een bijzonder complete onderneming, met een groothandelsfunctie, een 5000 m2 grote showroom voor particulieren en een tweetal gespecialiseerde tegelzet- en montagebedrijven. Lees meer...

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag, woensdag, vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur
  • Donderdag van 8.30 uur tot 21.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Contact

Teunissen & Becking
Industrieterrein Wendelgoor
Het Wendelgoor 1
7604 PJ Almelo

Contact opnemen

 
T: +31 (0)546-574000
F: +31 (0)546-576785
E: Volg Teunissen & Becking ook op Facebook! Teunissen & Becking op Google+ Teunissen & Becking op Twitter Teunissen & Becking op Youtube

Route via navigatie

Voor navigatie systemen het volgende in te voeren: Bedrijvenpark Twente 243.

Wanneer u hier bent moet u rechts onder het spoor viaduct door en dan de weg blijven volgen. U ziet ons dan aan het einde van de weg.