Keukens

De mogelijkheden op het gebied van keukens zijn enorm. Houdt u van een landelijke sfeer? Of wilt u juist een hoogglans keuken met strakke vormen? De keuze uit het veelzijdige aanbod is niet altijd even gemakkelijk. Teunissen & Becking in Almelo is binnen en buiten de regio een begrip in de wereld van keukens en badkamers. Onze adviseurs helpen u op professionele wijze met uw keuze. Breng gerust een bezoekje aan onze showroom.

Showroom in Almelo

We presenteren de keukens in onze showroom in Almelo, centraal gelegen en makkelijk bereikbaar aan de N36. Met een oppervlakte van maarliefst 5000m2, kunt uzelf als gebruiker de beleving opdoen van diverse materialen, indeling en diverse merken aan keukenapparatuur.

In de showroom helpen wij u graag met het maken van een eerste ontwerp, of vertalen we uw bestaande ideeën door naar een concrete en scherpe offerte. U ontvangt bij ons gegarandeerd de beste deal. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de plaatsing en afhandeling, onze eigen vakkundige montageteams staan daar borg voor. Op de gehele keuken ontvangt u 5 jaar garantie en u betaalt pas als de keuken naar tevredenheid geplaatst is!

Maak een afspraak voor het juiste advies

Het realiseren van uw keuken begint bij een vrijblijvend advies. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze medewerkers.

Maak een afspraak

Keukenapparatuur, keukenbladen en keukenkasten

Teunissen & Becking biedt een groot assortiment in diverse keukenapparatuur, keukenbladen en keukenkasten.

Dankzij dit assortiment zijn er veel mogelijkheden om uw keuken geheel naar uw eigen wensen samen te stellen; doordat wij naast onze Showroom een groothandelsfunctie vervullen zijn de mogelijkheden in producten enorm. Wellicht hebt u ook juist geen specifieke wensen en wilt u het maximale uit uw budget; dan bent u in onze keuken outlet aan het juiste adres.

 Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Keukenbladen

Keukenbladen

 Keukenkasten

Keukenkasten

Outlet keukens

Outlet keukens

Inspiratie opdoen? Onze showroomkeukens en keukencollectie:Teunissen & Becking is een begrip in de wereld van tegels keukens en badkamers. We vormen een bijzonder complete onderneming, met een groothandelsfunctie, een 5000 m2 grote showroom voor particulieren en een tweetal gespecialiseerde tegelzet- en montagebedrijven. Lees meer...

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag, woensdag, vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur
  • Donderdag van 8.30 uur tot 21.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Contact

Teunissen & Becking
Industrieterrein Wendelgoor
Het Wendelgoor 1
7604 PJ Almelo

Contact opnemen

 
T: +31 (0)546-574000
F: +31 (0)546-576785
E: Volg Teunissen & Becking ook op Facebook! Teunissen & Becking op Google+ Teunissen & Becking op Twitter Teunissen & Becking op Youtube

Route via navigatie

Voor navigatie systemen het volgende in te voeren: Bedrijvenpark Twente 243.

Wanneer u hier bent moet u rechts onder het spoor viaduct door en dan de weg blijven volgen. U ziet ons dan aan het einde van de weg.