Keukens Overijssel

Op zoek naar een vakkundige winkel die keukens in Overijssel levert? Teunissen & Becking heeft een goede naam in Overijssel. Dankzij jarenlange ervaring in de keuken- en badkamermarkt hebben we deze naam weten op te bouwen. Lees meer over de historie.

Een vertrouwd adres in Overijssel

Teunissen & Becking is al sinds de jaren '60 actief in deze markt. We adviseren over, leveren en monteren keukens in Overijssel. U profiteert van diverse voordelen, waaronder:

  • Een showroom in Almelo waarin u inspiratie opdoet en waarin u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden.
  • Een grote opslagruimte met o.a. keukentegels, waardoor we snel kunnen leveren.
  • Professionele montage en tegelwerk, zodat uw nieuwe keuken er altijd piekfijn uitziet. 

Stuk voor stuk kenmerken van Teunissen & Becking, hét adres in Overijssel op het gebied van keukens. Vertrouwd. Uitstekende service.

Keukens Overijssel: kwaliteit

Onze collectie bestaat uit keukens en keukenapparatuur van kwaliteit die voldoen aan alle eisen. Onze adviseurs zorgen samen met u dat u straks de trotse eigenaar bent van een keuken, die:

  • Een goede indeling heeft
  • Een mooie uitstraling heeft
  • Van topkwaliteit is

We selecteren de beste merken en de beste kwaliteit. Keukens bestaande uit materialen die hitte en kou goed weerstaan, die onderhoudsvriendelijk zijn en met apparatuur dat prettig werkt. Koken met plezier in een prachtige omgeving!

Keukens Overijssel: lage prijs

Naast kwaliteit bieden we laagste prijsgarantie. Regelmatig hebben we interessante aanbiedingen beschikbaar in onze keuken outlet. Onze producten zijn scherp geprijsd. Blader door onze website en bekijk op uw gemak ons aanbod:

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.Teunissen & Becking is een begrip in de wereld van tegels keukens en badkamers. We vormen een bijzonder complete onderneming, met een groothandelsfunctie, een 5000 m2 grote showroom voor particulieren en een tweetal gespecialiseerde tegelzet- en montagebedrijven. Lees meer...

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag, woensdag, vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur
  • Donderdag van 8.30 uur tot 21.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Contact

Teunissen & Becking
Industrieterrein Wendelgoor
Het Wendelgoor 1
7604 PJ Almelo

Contact opnemen

 
T: +31 (0)546-574000
F: +31 (0)546-576785
E: Volg Teunissen & Becking ook op Facebook! Teunissen & Becking op Google+ Teunissen & Becking op Twitter Teunissen & Becking op Youtube

Route via navigatie

Voor navigatie systemen het volgende in te voeren: Bedrijvenpark Twente 243.

Wanneer u hier bent moet u rechts onder het spoor viaduct door en dan de weg blijven volgen. U ziet ons dan aan het einde van de weg.