Tegelhandel

Teunissen & Becking is - naast leverancier van keukens en badkamers - een gerenommeerde tegelhandel in Almelo, zowel voor de zakelijke als particuliere markt. We beschikken over een enorme opslagruimte met ruim 1500 artikelen. 

Tegelhandel in Almelo

We zijn al jarenlang een tegelhandel in Almelo. Particulieren kopen onze tegels, maar ook detaillisten in de regio en ver daarbuiten. We leveren (vaak binnen 24 uur) door heel Nederland. Dankzij onze ervaring hebben we onze dienstverlening verder weten te optimaliseren. Onze vakkundige medewerkers helpen de detaillist met de keuze van het assortiment. Ze blijven voortdurende op de hoogte van de nieuwste trends en de ontwikkelingen op het gebied van tegels, zodat iedere winkel verzekerd is van een passend aanbod dat aansluit op de laatste trends. 

Handel in tegels

De handel in tegels vraagt om vakkennis, hetgeen Teunissen & Becking in huis heeft. Niet alleen de detailhandel, maar ook architecten, aannemers en uitvoerders van  projecten kopen tegels bij ons in. We zijn een professionele sparringpartner, waardoor ze altijd verzekerd zijn van het maximale resultaat voor de beste prijs. Bovendien garanderen we:

  • Een snelle levering
  • Compleet advies
  • Uitstekende service

Kies ook voor een vertrouwd adres en kies voor Teunissen & Becking als uw tegelhandelaar. 

Doe inspiratie op 

Op deze website krijgt u een indruk van de mogelijkheden. Doe inspiratie op en bekijk een selectie van ons huidige aanbod:

Het spreekt voor zich dat dit slechts een greep is uit ons enorme aanbod en als groothandel meer bieden dan wat we hier tonen. 

Meer informatie tegelhandel

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij als tegelhandel bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Teunissen & Becking is een begrip in de wereld van tegels keukens en badkamers. We vormen een bijzonder complete onderneming, met een groothandelsfunctie, een 5000 m2 grote showroom voor particulieren en een tweetal gespecialiseerde tegelzet- en montagebedrijven. Lees meer...

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag, woensdag, vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur
  • Donderdag van 8.30 uur tot 21.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Contact

Teunissen & Becking
Industrieterrein Wendelgoor
Het Wendelgoor 1
7604 PJ Almelo

Contact opnemen

 
T: +31 (0)546-574000
F: +31 (0)546-576785
E: Volg Teunissen & Becking ook op Facebook! Teunissen & Becking op Google+ Teunissen & Becking op Twitter Teunissen & Becking op Youtube

Route via navigatie

Voor navigatie systemen het volgende in te voeren: Bedrijvenpark Twente 243.

Wanneer u hier bent moet u rechts onder het spoor viaduct door en dan de weg blijven volgen. U ziet ons dan aan het einde van de weg.