Badkamer outlet

In onze badkamer outlet vindt u een overzicht van aantrekkelijke aanbiedingen. Wie weet zit er iets voor u tussen en geniet u binnenkort in een nieuwe badkamer. 

Badkamer outlet met kwaliteitsproducten

Teunissen & Becking selecteert alleen de beste badkamerproducten. We volgen de trends nauwgezet en vernieuwen dan ook regelmatig ons assortiment. Hierdoor kunt u regelmatig profiteren van gunstige aanbiedingen: badkamertegels en meubelen, kranen en douchesets of zelfs een compleet nieuwe badkamer voor de allerlaagste prijs.

 • Complete Badkamer

  Complete Badkamer: Inclusief complete toiletset, complete inloopdouche ....

  Bekijken

 • Aktie Badkamer

  Complete Badkamer: Inclusief complete toiletset, complete inloopdouche ....

  Bekijken

Scherpe prijs maar complete service

Stunten met prijzen kan iedereen. Een goede oplevering, montage en service is een tweede. We zijn een vertrouwd adres op het gebied van badkamers en keukens en hebben jarenlange ervaring in deze branche. We zijn niet alleen een leverancier van badkamers die u op professionele wijze adviseert over de beste badkamer.

Onze medewerkers verstaan hun vak en zorgen voor een perfecte montage en afwerking. Wist u trouwens dat u ook geen aanbetaling hoeft te doen? U betaalt achteraf, ontvangt de beste service en betaalt de laagste prijs voor topkwaliteit.

Contact & informatie

Zit er momenteel geen passende aanbieding tussen? Houd deze pagina in de gaten; we verversen regelmatig ons aanbod. Vragen? Neem gerust contact met ons op. U bent natuurlijk altijd welkom in onze grote showroom in Almelo, waar we u onder het genot van een kopje koffie vrijblijvend adviseren en informeren.Teunissen & Becking is een begrip in de wereld van tegels keukens en badkamers. We vormen een bijzonder complete onderneming, met een groothandelsfunctie, een 5000 m2 grote showroom voor particulieren en een tweetal gespecialiseerde tegelzet- en montagebedrijven. Lees meer...

 • Maandag gesloten
 • Dinsdag, woensdag, vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur
 • Donderdag van 8.30 uur tot 21.00 uur
 • Zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Contact

Teunissen & Becking
Industrieterrein Wendelgoor
Het Wendelgoor 1
7604 PJ Almelo

Contact opnemen

 
T: +31 (0)546-574000
F: +31 (0)546-576785
E: Volg Teunissen & Becking ook op Facebook! Teunissen & Becking op Google+ Teunissen & Becking op Twitter Teunissen & Becking op Youtube

Route via navigatie

Voor navigatie systemen het volgende in te voeren: Bedrijvenpark Twente 243.

Wanneer u hier bent moet u rechts onder het spoor viaduct door en dan de weg blijven volgen. U ziet ons dan aan het einde van de weg.