Keuken Outlet

In onze keuken outlet hebben we regelmatig showroomkeukens voor zeer sterke prijs/kwaliteit. Heeft u een mooie keuken of keukenapparaat gezien? Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Ontvang vrijblijvend advies

Om er zeker van te zijn dat één van onze medewerkers u kan ondersteunen met vrijblijvend advies, vragen wij u om een vrijblijvende afspraak te maken.

Maak een afspraak

Keuken Outlet met topproducten voor laagste prijs

Er bestaan diverse keuken outlets in Nederland die stunten met hun prijzen, terwijl de service en montage soms te wensen overlaat. U komt bij ons achteraf nooit voor verrassingen te staan. Het assortiment keukens van Teunissen & Becking bestaat uit gerenommeerde merken en de apparatuur en materialen komen rechtstreeks uit de showroom. Desgewenst monteren onze eigen vakspecialisten de keuken bij u thuis in. Waar nodig denken wij mee in aanvulling of aanpassing van de showroomkeuken naar uw wensen.  

U betaalt achteraf, als de keuken geplaatst is en u tevreden bent.

Contact & informatie

Zit er momenteel geen passende aanbieding tussen? Vragen? Neem gerust contact met ons op. U bent natuurlijk altijd welkom in onze grote showroom in Almelo, waar we u onder het genot van een kopje koffie vrijblijvend adviseren en informeren.Teunissen & Becking is een begrip in de wereld van tegels keukens en badkamers. We vormen een bijzonder complete onderneming, met een groothandelsfunctie, een 5000 m2 grote showroom voor particulieren en een tweetal gespecialiseerde tegelzet- en montagebedrijven. Lees meer...

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag, woensdag, vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur
  • Donderdag van 8.30 uur tot 21.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Contact

Teunissen & Becking
Industrieterrein Wendelgoor
Het Wendelgoor 1
7604 PJ Almelo

Contact opnemen

 
T: +31 (0)546-574000
F: +31 (0)546-576785
E: Volg Teunissen & Becking ook op Facebook! Teunissen & Becking op Google+ Teunissen & Becking op Twitter Teunissen & Becking op Youtube

Route via navigatie

Voor navigatie systemen het volgende in te voeren: Bedrijvenpark Twente 243.

Wanneer u hier bent moet u rechts onder het spoor viaduct door en dan de weg blijven volgen. U ziet ons dan aan het einde van de weg.