Tegels

Op zoek naar tegels? Teunissen & Becking in Almelo heeft de grootste collectie van zowel wandtegels als vloertegels van Nederland. Klassieke dessins, modern en strak, modieuze accenten of romantisch beschilderd: u vindt het allemaal in onze complete showroom. Geef uw badkamer of keuken een bijzondere uitstraling en kies voor een tegel uit ons assortiment! Breng gerust een bezoek aan onze showroom of maak een afspraak. Bent u op zoek naar kwalitatieve tegels voor een scherpe prijs? Kijk dan eens in onze tegel outlet.

Tegels Almelo

De beste tegels vindt u in Almelo. Keiharde topkwaliteit uit diverse landen combineren we met Hollandse degelijkheid en zuinigheid.  En dat we door onze groothandelsfunctie zelf aan de basis staan van nieuwe trends, daarvan kunnen onze klanten direct profiteren.

Impressie tegels & mogelijkhedenTeunissen & Becking is een begrip in de wereld van tegels keukens en badkamers. We vormen een bijzonder complete onderneming, met een groothandelsfunctie, een 5000 m2 grote showroom voor particulieren en een tweetal gespecialiseerde tegelzet- en montagebedrijven. Lees meer...

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag, woensdag, vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur
  • Donderdag van 8.30 uur tot 21.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Contact

Teunissen & Becking
Industrieterrein Wendelgoor
Het Wendelgoor 1
7604 PJ Almelo

Contact opnemen

 
T: +31 (0)546-574000
F: +31 (0)546-576785
E: Volg Teunissen & Becking ook op Facebook! Teunissen & Becking op Google+ Teunissen & Becking op Twitter Teunissen & Becking op Youtube

Route via navigatie

Voor navigatie systemen het volgende in te voeren: Bedrijvenpark Twente 243.

Wanneer u hier bent moet u rechts onder het spoor viaduct door en dan de weg blijven volgen. U ziet ons dan aan het einde van de weg.