Keramisch Parket

Keramisch parket staat ook wel bekend onder de noemer "houtlook tegels". Dit zijn keramische tegels met het uiterlijk, structuur en de warmte van hout. Ze zijn vrijwel niet van echt hout te onderscheiden.  Hoewel dit type tegels al langer bestaat, zijn er vooral de laatste jaren steeds natuurlijkere tegels verkrijgbaar in veel varieteiten en formaten. Mede door onze eigen groothandel hebben we één van de grootste en schepst geprijsde collecties van Nederland op het gebied van keramisch parket.   

Voordelen keramisch parket

Zoals beschreven kent keramisch parket een aantal voordelen ten opzichte van een houten vloer. Bovendien kent het enkele toepassingen die met natuurlijk hout niet behaald kunnen worden. Allereerst is kermamisch parket onderhoudsvrij, wat dus schuren, lakken en oliën overbodig maakt. Ook is het een ideale combinatie met vloerverwarming en is de keramische tegel veel stoot en slijtvaster dan een houten vloer.  

Keramisch parket kan een prachtige warme uitstraling geven aan de badkamer, omdat vocht net als bij gewone tegels geen enkel probleem is. Ook gebruik buitenshuis is geen enkel probleem. Daarnaast is het op deze wijze mogelijk om tevens de wand een houtlook te geven, omdat deze houtlook tegels zowel als wandtegels als vloertegels ingezet kunnen worden. 

In onze showroom

Benieuwd naar de scherpe prijzen, ons aanbod of wilt u graag de verschillende soorten onder ogen krijgen om deze te kunnen vergelijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Almelo, waar we u alle mogelijkheden laten zien. Uiteraard zullen wij u ook adviseren over combinaties met andere stijlen, de afwerking en uiteraard het laten leggen van de tegel. Het leggen is erg belangrijk bij keramisch parket: hoe kleiner de voeg, hoe realistischer de houtuitstraling naar voren komt. Bent u benieuwd? Maak dan direct een vrijblijvende een showroom afspraak voor dit advies!Teunissen & Becking is een begrip in de wereld van tegels keukens en badkamers. We vormen een bijzonder complete onderneming, met een groothandelsfunctie, een 5000 m2 grote showroom voor particulieren en een tweetal gespecialiseerde tegelzet- en montagebedrijven. Lees meer...

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag, woensdag, vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur
  • Donderdag van 8.30 uur tot 21.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Contact

Teunissen & Becking
Industrieterrein Wendelgoor
Het Wendelgoor 1
7604 PJ Almelo

Contact opnemen

 
T: +31 (0)546-574000
F: +31 (0)546-576785
E: Volg Teunissen & Becking ook op Facebook! Teunissen & Becking op Google+ Teunissen & Becking op Twitter Teunissen & Becking op Youtube

Route via navigatie

Voor navigatie systemen het volgende in te voeren: Bedrijvenpark Twente 243.

Wanneer u hier bent moet u rechts onder het spoor viaduct door en dan de weg blijven volgen. U ziet ons dan aan het einde van de weg.