Mozaïek tegels

Mozaïek tegels zorgen voor een bijzondere sfeer in uw badkamer, keuken of toiletruimte. Heeft u er al eens aan gedacht dit type tegels in bedrijfs- en kantoorpanden te gebruiken? Denk aan accenten in ontvangstruimtes, wachtkamers, entrees en ga zo maar door. Mozaiektegeltjes lenen zich voor uiteenlopende ruimtes, of u nou een klassieke of juist moderne uitstraling wilt creëren. Teunissen & Becking heeft een divers aanbod tegels beschikbaar voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij Teunissen & Becking vind je zowel wandtegels als vloertegels van mozaiek.

Mozaiek tegels: van Oosters tot minimalistisch design

U vindt bij ons uiteenlopende soorten mozaïek tegels in alle mogelijke afmetingen, kleuren en structuren, die passen bij uiteenlopende stijlen. Vrolijk, sober of trendy. Een Oosters, Mediterraan of minimalistisch design, met mozaïek is van alles mogelijk. Dit komt met name door de grote diversiteit aan accenten en kleuren, waardoor er eindeloos veel combinaties en mogelijkheden zijn. Hulp nodig bij uw keuze van de juiste mozaïektegels? De adviseurs van Teunissen & Becking helpen u graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Wilt u een meer houtachtige uitstraling van uw tegels? Kies dan voor keramisch parket. Deze tegels zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden.Teunissen & Becking is een begrip in de wereld van tegels keukens en badkamers. We vormen een bijzonder complete onderneming, met een groothandelsfunctie, een 5000 m2 grote showroom voor particulieren en een tweetal gespecialiseerde tegelzet- en montagebedrijven. Lees meer...

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag, woensdag, vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur
  • Donderdag van 8.30 uur tot 21.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Contact

Teunissen & Becking
Industrieterrein Wendelgoor
Het Wendelgoor 1
7604 PJ Almelo

Contact opnemen

 
T: +31 (0)546-574000
F: +31 (0)546-576785
E: Volg Teunissen & Becking ook op Facebook! Teunissen & Becking op Google+ Teunissen & Becking op Twitter Teunissen & Becking op Youtube

Route via navigatie

Voor navigatie systemen het volgende in te voeren: Bedrijvenpark Twente 243.

Wanneer u hier bent moet u rechts onder het spoor viaduct door en dan de weg blijven volgen. U ziet ons dan aan het einde van de weg.