Maak een afspraak

Sanitair en meubels

Wij zijn momenteel geopend

Stijlvolle meubels en het beste sanitair voor jouw badkamer.

We gunnen jou elke dag het gevoel van luxe en ontspanning. In een stijlvolle badkamer, met de beste kwaliteit sanitair en meubels. In onze sfeervolle showroom ontdek je badkamermeubels, baden, douches en wastafels die passen binnen jouw stijl en budget. Bovendien staan onze vakkundige werknemers altijd klaar voor een advies op maat.

Sanitair en meubels

Samen met de sanitairspecialist stemmen we met je alle aspecten af om de badkamer te voorzien van sanitair en meubels die voldoen aan jouw voorkeuren en wensen. Van badmeubel tot toilet tot kraan. Al onze badkamers zijn afgewerkt met uitsluitend de beste kwaliteit.

Neem snel contact op!
Teunissen Becking meubels sanitair 04 Teunissen Becking meubels sanitair 03 Teunissen Becking meubels sanitair 02 Teunissen Becking meubels sanitair 05 Teunissen Becking meubels sanitair 06 Teunissen Becking meubels sanitair 07 Teunissen Becking meubels sanitair 08 Teunissen Becking meubels sanitair 09 Teunissen Becking meubels sanitair 10

Teunissen & Becking dealer van Sunshower

Naast meubels en sanitair zijn wij ook dealer van Sunshower: mobiliteit en vitaliteit onder de douche. Weten of een Sunshower ook iets voor u is, bekijk de video.

Onze merken