Maak een afspraak

Blog

Wij zijn momenteel geopend

Onze blogberichten

De evolutie van kranen: van functioneel tot stijlvol

Kranen zijn onmisbaar in elke keuken of badkamer. Een kraan is nodig om tanden te poetsen, persoonlijke ochtend- en avondroutines uit te voeren, eten te bereiden of om een lekker glas water of thee te verkrijgen. Maar laten we eerlijk zijn, tegenwoordig zijn kranen zoveel meer dan alleen een functioneel voorwerp. Het zijn namelijk statement pieces geworden die een badkamer of keuken naar een hoger niveau tillen. Ze zijn een essentieel onderdeel geworden van het design van badkamers zowel als keukens. Met een groeiende diversiteit aan kleurafwerkingen als mat wit en mat zwart, geborsteld koper, gepolijst messing en nog veel meer, zijn kranen geëvolueerd naar een ander niveau. Een niveau waarbij de primaire focus niet alleen op functionaliteit ligt, maar ook op het design. Dit biedt talloze mogelijkheden om de esthetiek van ruimtes te verfijnen.

Lees verder

Tegels & Duurzaamheid: 5x een slimme keuze voor jouw vloer

Je staat voor talloze keuzes wanneer het aankomt op het inrichten van je huis, en één van de belangrijkste keuzes is de vloer. Tegels hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen, en dat is niet zonder reden. Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden tegels een scala aan voordelen, met duurzaamheid bovenaan de lijst. Laten we eens verkennen waarom tegels een slimme keuze zijn voor jouw vloer, vanuit het oogpunt van duurzaamheid.

Lees verder

Handige tips voor een kleine badkamer

Heb je een kleine badkamer en wil je deze zo praktisch mogelijk inrichten? Met deze handige tips kun je jouw kleine badkamer optisch groter laten lijken.

Lees verder

Dit is waarom keramische tegels een slimme keuze zijn

De keuze in tegels is oneindig. Ze zijn verkrijgbaar in veel kleuren, stijlen en afmetingen. Daarnaast zijn tegels onderhoudsarm en duurzaam. Bij Teunissen & Becking vind je een enorme collectie keramische tegels. Van houtlook tot betonlook tot marmerlook tegels, bij ons vind je ze allemaal.

Lees verder

Waarom een kokend water kraan een echte must-have is

Een kokend water kraan, oftewel een Quooker, is niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Ruim de helft van de keukens die we plaatsen is voorzien van een kokend water kraan. Zo'n kokend water kraan maakt het koken en het zetten van een kopje thee een stuk makkelijker en sneller. De kokend water kranen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, zodat er altijd een passende kraan te vinden is voor jou.

Lees verder

De 4 meest populaire badkamerstijlen van nu

Heb je (ver)bouwplannen voor je badkamer? Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer heb je keuze uit veel verschillende badkamerstijlen. Vind je het lastig om één stijl te kiezen? Je kunt natuurlijk ook verschillende stijlen combineren. Laat je inspireren door de 4 meest populaire badkamerstijlen van 2021!

Lees verder

3 handige tips voor een praktische keukeninrichting

De keuken is een van de plekken in huis wat voor iedereen écht belangrijk is. Het is dus van groot belang dat jouw keuken mooi, efficiënt én praktisch is. Wij hebben 3 handige tips die jou helpen om jouw keuken zo goed mogelijk in te richten.

Lees verder