Maak een afspraak

Bosch keukenapparatuur

Wij zijn momenteel geopend

Alles is standaard, maar niets is gewoon.

Keuken leuker maken, én gemakkelijker, dat is ons doel. Bosch accent line apparaten zijn daarom standaard uitgerust met bijzondere extra's. accent line appraten hebben de hoogste kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

Ontdek hier accentline, inbouwapparaten van Bosch met nét dat beetje extra.

Maak kennis met Bosch accent line

Hoe groot of klein je keuken ook is, nadenken over de juiste keukenapparatuur is een logisch startpunt als je bezig bent met het plannen van een plek in huis waar gekookt, gelachen en ontspannen kan worden. De aanschaf vraagt een goede voorbereiding, want bij apparaten waar je dagelijks mee in de weer bent, is het des te belangrijker dat je er prettig mee werkt.

Bij Bosch kun je vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van een merk met een lange traditie. We willen koken leuker voor je maken, én gemakkelijker. Onze accent line apparaten hebben we daarom standaard uitgerust met bijzondere extra’s waarmee je de beste resultaten bereikt.

Wat mag in jouw keuken niet ontbreken? Een stoomoven om snel, gezond en zonder vet te koken, een inductie- of keramische kookplaat, of een ingebouwde koffiemachine? Bosch accent line helpt je om het complete plaatje samen te stellen. Je kunt het zo uitgebreid maken als je wil, maar het ook bij een aantal basisapparaten houden, zonder dat je kwaliteit en duurzaamheid daarbij uit het oog hoeft te verliezen.

Exclusief binnen accent line: Carbon Black.

Wie kiest voor de nieuwe Bosch accent line productserie uitgevoerd in Carbon Black, raakt niet alleen in de ban van het design, maar ook van het gemak waarmee de apparaten zijn te combineren. De hoogte van de panelen en het design van de displays zijn bij alle accent line Carbon Black apparaten gelijk. Met welke inbouwapparatuur van Bosch je ook besluit je keuken samen te stellen.

Perfect te combineren
Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design sluiten de ovens, espressovolautomaten, warmhoud- en vacumeerladen naadloos op elkaar aan, en passen ze ook perfect bij andere Bosch inbouwapparatuur, zoals inductiekookplaten en afzuigsystemen. Wie kiest voor de nieuwe accent line apparaten, kan bovendien rekenen op topprestaties en ultiem gebruiksgemak. Naar alle Carbon Black apparaten

Naar alle Carbon Black apparaten
MCIM02966119 Bosch accentline 1600x1400

Alle ingrediënten voor een perfecte keuken.

Perfecte resultaten bereik je met Serie 6.
Met Serie 6 gaat Bosch gebruiksgemak tijdens het koken. Met de AutoPilot optie wordt elk gerecht een perfect succes dankzij een van de automatische programma's. De perfecte temperatuur van jouw gerechten bereik je met de ingebouwde kerntemperatuurmeter. Ook biedt Serie 6 de pyrolyse-functie, hiermee reinig je zeer eenvoudig je oven waarmee je na afloop alleen nog de oven met wat keukenpapier hoeft af te nemen.

Alles op 1 lijn gebracht met Serie 8.
Bij het inrichten en samenstellen van je keuken bieden Serie 8 apparaten maximale vrijheid. Zo zijn de hoogte van de panelen en het design van de displays in de gehele serie gelijk. Of je jouw apparatuur nu boven of naast elkaar wilt plaatsen, het plaatje is altijd perfect. Daarnaast bieden de Serie 8 modellen ook de meeste functies en zorgen voor alle vrijheid en creativiteit in de keuken.

Bekijk de accent line ovens
MCIM02966119 Bosch accentline 1600x1400

Onze merken